Isporuka robe

Isporuku paketa vršimo na celoj teritoriji Srbije, posredstvom kurirske službe Post-express.

Željeni artikal možete poručiti putem telefona ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu.

Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi i od dana predaje je potrebno 1-4 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Kurirske službe rade od ponedeljka do subote od 8h do 16h. S obzirom da dolaze na adresu navedenu prilikom porudžbine, bitno je da se na adresi nalazi neko ko paket može da preuzme. Ako kupac unapred zna da će u to vreme biti odsutan zbog posla može ostaviti adresu na kojoj radi.

Pre nego što dođe na adresu, kurir će vas pozvati da proveri da li ste na adresi.

Ako niste kod kuće, možete se dogovoriti sa kurirom da dođe kasnije, ili sledećeg dana. Kuriri paket pokušaju da uruče dva puta, i ako se kupac ne javlja ili ne nalazi na adresi, kurir nam vraća paket. Tačno vreme dostave nije moguće zakazati. Takođe nije moguće uticati na to koji od 1-4 radna dana će biti dan dostave paketa. Paket se plaća prilikom preuzimanja

Dobrodošli u naš svet, gde vreme nije samo broj na satu, već priča koja se odvija između svake sekunde. Naša priča počinje s jednim snom - snom da svet učinimo lepšim mestom jednim otkucajem sata.

U srcu naše male, ali strastvene zajednice, leži ljubav prema satovima - ne samo kao vremenskim uređajima, već kao simbolima životnog stila, avanture i sećanja.

Naša avantura započela je u jednom skromnom kutku grada, gde smo otvorili našu prvu prodavnicu. S ljubavlju prema detaljima i posvećenošću ka pružanju nezaboravnih iskustava, svaki sat koji smo ponudili nosio je priču - priču o eleganciji, izdržljivosti i beskonačnoj lepoti vremena.

Danas, sa svakim novim klikom na našem web sajtu, otvaramo nova poglavlja ove priče. Iako možda nemamo dugu istoriju, imamo srce koje kuca u ritmu svakog sata koji prodamo.

Naša sekcija nije samo mesto gde možete pronaći satove - to je kutak gde se rađaju snovi, gde se dele priče i gde se vreme pretvara u dragocenost koju možete nositi sa sobom svakog dana.

Dobrodošli u našu zajednicu. Dobrodošli u našu priču. Dobrodošli u svet gde se vreme zaustavlja da bi postalo večnost.

Brendovi: Casio, Seiko, Hugo Boss, Edifice, Police, Swiss Military Hanowa su samo delić raznovrsne ponude koju možete pronaći kod nas.

Posebno mesto u našoj ponudi zauzimaju usluge servisa koji će preuzieti svu potrebnu brigu o održavanju Vašeg sata. Zamenu baterija i narukvica vršimo na licu mesta.

Uložićemo maksimalan trud da Vaša očekivanja ispunimo a poverenje opravdamo.