Uslovi Koriščenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta jeremicsatovi.rs, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo sajta jeremicsatovi.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja sajta.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste sajt jeremicsatovi.rs ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Vaše lozinke i bezbednost naloga
Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni za sve aktivnosti na vašem nalogu. Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti jedanposto.rs.

Privatnost korisnika
Zaposleni sajta jeremicsatovi.rs poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Odricanje od odgovornosti
jeremicsatovi.rs pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta jeremicsatovi.rs isključivo na Vašu odgovornost i da se sajt jeremicsatovi.rs ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem. Mada pokušavamo da održavamo softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim i bezbednim, sajt može da sadrži greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost.

Sajt jeremicsatovi.rs zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi
Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM SAJTA JEREMICSATOVI.RS SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVEDENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

Dobrodošli u naš svet, gde vreme nije samo broj na satu, već priča koja se odvija između svake sekunde. Naša priča počinje s jednim snom - snom da svet učinimo lepšim mestom jednim otkucajem sata.

U srcu naše male, ali strastvene zajednice, leži ljubav prema satovima - ne samo kao vremenskim uređajima, već kao simbolima životnog stila, avanture i sećanja.

Naša avantura započela je u jednom skromnom kutku grada, gde smo otvorili našu prvu prodavnicu. S ljubavlju prema detaljima i posvećenošću ka pružanju nezaboravnih iskustava, svaki sat koji smo ponudili nosio je priču - priču o eleganciji, izdržljivosti i beskonačnoj lepoti vremena.

Danas, sa svakim novim klikom na našem web sajtu, otvaramo nova poglavlja ove priče. Iako možda nemamo dugu istoriju, imamo srce koje kuca u ritmu svakog sata koji prodamo.

Naša sekcija nije samo mesto gde možete pronaći satove - to je kutak gde se rađaju snovi, gde se dele priče i gde se vreme pretvara u dragocenost koju možete nositi sa sobom svakog dana.

Dobrodošli u našu zajednicu. Dobrodošli u našu priču. Dobrodošli u svet gde se vreme zaustavlja da bi postalo večnost.

Brendovi: Casio, Seiko, Hugo Boss, Edifice, Police, Swiss Military Hanowa su samo delić raznovrsne ponude koju možete pronaći kod nas.

Posebno mesto u našoj ponudi zauzimaju usluge servisa koji će preuzieti svu potrebnu brigu o održavanju Vašeg sata. Zamenu baterija i narukvica vršimo na licu mesta.

Uložićemo maksimalan trud da Vaša očekivanja ispunimo a poverenje opravdamo.